Shiatsu workshop

Shiatsu workshop

In deze workshop maak je kennis met Shiatsu: een eeuwenoude oosterse massage techniek, die gebaseerd is op het idee van een vrije stroom van de zogenaamde ‘Ki’.

Door middel van een goede warming-up, strekkingen en do-in (zelf-shiatsu) wordt eerst je eigen stroom van je Ki bevordert.Er wordt aandacht gegeven aan je eigen centrum. Van hieruit wordt contact gelegd met degene die gemasseerd wordt.

Verder worden er een aantal basistechnieken uitgelegd om het lichaam te
masseren, die vervolgens op elkaar geoefend worden. Zo ervaar je ook zelf hoe ontspannend een
Shiatsu massage kan zijn.

Eerstvolgende datum: 5 januari in Huissen van 10.30 tot 12.30 uur

Kosten per persoon – € 27,50
Maximaal 8 deelnemers
Duur – ongeveer 2 uur

Ook privé-sessies mogelijk,

Voor wie is deze workshop bestemd?

De Shiatsu-workshop is bestemd voor iedereen die nieuwsgierig is naar Shiatsu. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is geen
ervaring met Shiatsu of massage noodzakelijk.

Wat leer je in de workshop?

Het is een eerste stap naar de wondere wereld van Shiatsu. Je ontwikkelt meer lichaamsbewustzijn en leert contact maken met de energie van jezelf en die van een ander.

Wat anderen zeggen

“Shiatsu is leuk om te doen en goed toe te passen. Mijn puberzoon was nieuwsgierig genoeg om zijn benen na de voetbaltraining te laten masseren en vond het heerlijk.”
“Maandag 13 mei hebben mijn dochter en ik een introductie massage gevolgd gegeven door Wilma. Wat een leuke ervaring was dat! Eerst werd er in een ontspannen sfeer de zelfmassage uitgelegd en daarna werd er door Wilma massages uitgelegd voor nek, rug en benen. Na iedere uitleg konden we dit bij elkaar in de praktijk brengen en oefenen. Het was een erg leuke sfeer en we hebben er dingen geleerd die we nu in de praktijk brengen. Een echte aanrader dus!!”
"Rustgevend en ontspannend. De workshop gaf me meer dan wat ik er Onder goede begeleiding worden je de beginselen van deze vorm van massage bijgebracht. Je leert elkaar weer ontdekken.”

Meer weten?

Heb je interesse in een Shiatsu workshop en wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met me op via het onderstaande contactformulier.

    Je naam*

    Je e-mailadres*

    Je telefoonnummer*

    Onderwerp

    Bericht